Afbeelding

Een kostbaar bezit

Uw Porsche is een kostbaar bezit, een auto die top-prestaties kan leveren, en daarbij aan de weg kleeft. Met het juiste onderhoud kan de auto dat vele jaren blijven doen.

Daarom gebruikt Paul Geeris Porsche Service uitsluitend Porsche-onderdelen en de olie-soorten die de fabriek getest en voorgeschreven heeft (Mobil 1) – we sluiten geen compromissen als het gaat om uw rijplezier.

Afbeelding

Betaalbaar onderhoud

Onderhoud en reparatie: We werken met een uurtarief van € 120,- incl BTW. En wanneer we bij een onderhoudsbeurt zien dat er een reparatie nodig is, dan maken we uiteraard eerst een offerte voor de benodigde onderdelen en werkzaamheden. En dat gebeurt met de hoogst mogelijke aandacht.

We zullen altijd proberen de fabriekstoleranties te overtreffen.

Afbeelding

Zekerheid door een aankoopkeuring

Bent u van plan een Porsche aan te schaffen? Laat ons een aankoopkeuring doen. Dan weet u wat u gaat kopen. Voor € 395,- incl BTW krijgt u een keuring inclusief een volledig keuringsrapport.

Tevens kunt u tegenwoordig bij ons terecht voor het uitlijnen en uitwegen van uw Porsche op onze 3D uitlijner zo ook de daarbij komende bandenservice kunnen wij geheel voor u verzorgen.Ook is een volledige aircoservice een onderdeel van ons servicepakket.